Tallers de cuina amb cor i tradició
Nom del curs: TALLERS DE CUINA AMB COR I TRADICIÓ.
Sector: Taller de cuina
Lloc: Cuina d’Aulaenginy
Modalitat Presencial
Objectius Generals:
- Transmetre coneixements i experiència culinària.
- Explorar receptes transmeses de generació en generació.
- Aprendre tècniques tradicionals.
- Descobrir la màgia de cuinar amb el cor.
Objectius Específics:
Batuts i amassats: Descobrir els secrets de la preparació del batut i l’amassat, com pot ser el cas del brioix, des de l’elecció i preparació dels ingredients fins a la incorporació precisa de la farina. Aprendre a batre i barrejar els ingredients justos per aconseguir una textura esponjosa i deliciosa.
Forn màgic: Preparar el forn i deixar que comenci la màgia, aprendre els trucs per fornejar batuts i amassats a la perfecció, assolir una consistència uniforme i un delicat daurat, deixar que l’aroma s’apoderi de l’espai.
Presentació: Crear farcits que despertin els sentits i combinacions exquisides per sorprendre qualsevol paladar. Captivar la vista i el gust amb les teves pròpies presentacions i emplatats. Decoració final amb espàtula o mànega pastissera.
Materials: Assolir molt amb pocs materials, no fa falta tenir-ho tot. Transformar ingredients simples en obres d’art comestibles amb quatre eines bàsiques.
Guiatge: Guiar pas a pas en qualsevol dubte que es pugui presentar, tant a dins com a fora de l’aula.
Calendari dels tallers:
Per tal de conèixer els detalls específics de cada curs t’invitem a consultar el calendari, allà hi trobaràs els dies i horaris per cada taller.
https://www.lacasetadelemporda.es/calendario/Preinscripció:
Quan hagis escollit el taller, accedeix a la reserva en línia i inscriu-te al dia del taller.
https://www.lacasetadelemporda.es/contacto/
A qui estan dirigits els tallers:
Estan dissenyats per tothom, independentment del seu nivell a la cuina. Si sents passió per la cuina o tot just comences a aprendre a cuinar, aquest espai és per a tu!
Adreçat a tothom que estigui disposat a descobrir el plaer de cuinar i compartir delícies casolanes, tothom és benvingut a gaudir d’aquesta experiència en un ambient amigable i acollidor.